Super Clean Service
  • Contact Us
  • Our Address
  • Working Hours
    Mandag til Fredag : 8:00 - 20:00

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Farooq
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Erhvervsrengøring

Super clean service tilbyder professionel erhvervsrengøring i København og på hele Sjælland. Vi påtager os gerne både store og små opgaver inden for rengøring af erhvervslokaler og sørger for effektiv og grundig erhvervsrengøring i København til:

Kontakt os eller udfyld kontaktformularen til højre, så giver vi dig et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring til dit erhverv i Københavnsområdet eller på det øvrige Sjælland.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Din sikkerhed for ordentlig rengøring til dit erhverv

Super clean service sætter en ære i at udføre et grundigt og ordentligt stykke arbejde ved rengøring af erhverv. Vi lytter til dine ønsker og følger løbende op på, om du er tilfreds med vores erhvervsrengøring i København.

Når du laver en aftale med Super clean service vedrørende erhvervsrengøring i København eller på Sjælland i øvrigt, så får du udover professionel kvalitetsrengøring til dit erhverv også altid:

  • Kravspecifikation med dine ønsker
  • Indkøring af rengøringsmedarbejderen ved vores kvalitetschef
  • Logbog, som du kan bruge til at videregive dine ønsker til rengøringen af dine erhvervslokaler
  • En fast kontaktperson, der har det fulde ansvar for din aftale
  • Løbende evaluering og opfølgning på erhvervsrengøringen

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Professionelt tilbud på erhvervsrengøring i København / Sjælland

Når vi udarbejder et tilbud på erhvervsrengøring i København og resten af Sjælland, gør vi det altid på et sagligt grundlag, så du får den helt rigtige rengøring af dine erhvervslokaler fra starten. Vi besigtiger opgaven og tager en snak med dig om dine ønsker og behov i forhold til erhvervsrengøringen.

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan klare lige netop din rengøringsopgave af erhvervslokalerne? Kontakt os endelig, så kommer vi ud og kigger på det og giver dig et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring i København.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Få et godt tilbud.

kontakt til Erhvervsrengøring service til dig.

kontakt  os for opvask, restaurant rengøring, café rengøring, kontor rengøringfirma, hotel rengøringfirma, butiks rengøring, håndværker, virksomhedsrengøring, trappevask, hermed erhvervsrengøring i København, virksomhedsrengøring, vinduespudsning i København
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.